Makronisos Holiday Village

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa – Önellátás és félpanzió

Népszerű szolgáltatások

Ideális helyen, csendes helyen, Ayia Napa külvárosában, Ciprus keleti részén található a Makronisos Holiday Village, amely Ayia Napa egyik legjobb helyével büszkélkedhet. Közel van a Nissi-öbölhöz, Ciprus egyik leglenyűgözőbb strandjához, és kiválóan alkalmas vízi sportok kedvelői számára, valamint a híres Makronisos strandhoz.

A Makronisos Holiday Village szolgáltatásait a bougainvilleával és trópusi pálmákkal tarkított, tágas kert egészíti ki. A falusi stílusú bungalók a lenyűgöző medence és az étterem körül találhatók, így minden kéznél van a tökéletes nyaraláshoz.


A vonzó szállás tágas, erkélyéről vagy teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a kertre; A tökéletes hely a kikapcsolódásra egy pohár hűvös ital mellett a mediterrán napsütésben eltöltött nap végén. 
 

A medence és az étterem területe a „falu” szíve, ahol szabadidős tevékenységeket kínálnak, beleértve a röplabdát, a focit, a teniszt, valamint az edzőtermet; A napsütéses kikapcsolódást kedvelők pedig a jacuzziban pihenhetnek, vagy a szaunában lazíthatnak. Az extra kényeztetéshez foglaljon egy pihentető masszázst a kezelőszoba békés hűvösében.


Szintén kedvelheted...