Nissi Beach Hotel 4*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa – Reggeli, félpanzió és teljes ellátás

Népszerű szolgáltatások

A Nissi Beach Resort széleskörű szolgáltatásokat kínál az Ön kikapcsolódásának és kikapcsolódásának fokozására, valamint a kikapcsolódás és az itt-tartózkodás élvezete érdekében – hagyja, hogy minden kívánságáról mi gondoskodjunk! Számos lehetőséget biztosítunk a kényeztetésre, szabadidős tevékenységekre, és szórakozásra minden korosztály számára.

A Nissi Beach Hotel egy egyedülálló öblöt ölel át, amely kristálytiszta türkizkék vizéről és fehér homokos strandjáról híres. A Nissi Beach Hotel egész évben igazi nyaralóparadicsom hírnevet vívott ki magának.

A Nissi Beach Resort kétségtelenül Ayia Napa legismertebb nevezetessége, amely a sziget egyik legszebb strandjára néz. A világ minden tájáról érkező vendégeket fogadó Nissi Beachről ismert, hogy gondtalan és nyugodt nyaralási légkört teremt, amely minden máshoz nem hasonlítható. Az üdülőhely 4 csillagos szállodájában minden kényelem megtalálható, amely egy főépület, bungalók és egy kétszintes Garden Wing túloldalán található. A szálloda szolgáltatásai széleskörűek, és számos lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra, szabadidős tevékenységekre, kényeztetésre, finom étkezésre, és szórakozásra minden korosztály számára. Az üdülőhelyen kívül Ayia Napa városa és minden, amit kínál, csak egy pillanatra van.

A Nissi Beach a sziget egyik legszebb strandja, amely lágy fehér homokjáról és tiszta vizéről híres. A Nissi Beach Resort erre a nevezetességre néz, és az egyedülálló öblöt öleli körül, és saját, buja, trópusi kertjében található. Az üdülőhely gyönyörű természetes élőhelye a barátságos pelikánok otthona.

Az 500 méter hosszú, hibátlan fehér strand csodálatos látványt nyújt. A lagúna-öblöt Nissi szigete biztonságosan védi. Ússz, búvárkodj, búvárkodj, vitorlázz az enyhe passzátszel, vagy egyszerűen sétálj a parton a hullámok zaját hallgatva. A strandon van egy fenntartott terület is, ahol napozóágyak és napernyők állnak a szálloda vendégei számára.

Az öbölre néző medenceterületet és bárt egzotikus trópusi növényzet veszi körül, amely magánéletet és szenzációs kilátást biztosít.

A Nissi Beach Resort színes kertjei nagy hírnévnek örvendenek. Az üdülőhelyet körülvevő, egészen a homokos strandig terjedő kertek aprólékosan rendezettek és karbantartottak. Tegyen egy békés sétát, hogy felfedezze a természetbe való visszatérés csodáját. Oszd meg ezt a természetes menedéket örömteli madarakkal és a híres pelikánokkal.

Ismerje meg a helyben élő Nissi pelikánokat, ezek a gyönyörű lények hosszú távú barátságot ápolnak velünk, és az évek során a szálloda kabalafiguráivá váltak. Gyakorlatilag az ingatlan részét képezik, büszkén barangolnak a kertekben, összetéveszthetetlen lábnyomukat hagyva a homokos tengerparton. Ezek a kedves lények, akik jól ismerik vendégeinket, mindig készen állnak veled pózolni néhány emlékezetes nyaraláshoz.

Szintén kedvelheted...