Marina Hotel 3*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa – Reggeli , félpanzió és teljes ellátás

Népszerű szolgáltatások

A Marina szálloda nyugodt légköréről, személyes kiszolgálásáról, barátságos, hosszú szolgálatot teljesítő személyzetéről és jó ételeiről ismert. Ideális gyermekes családok és fiatal párok számára, akik Ayia Napába nyaralnak. Mindezen okok miatt a Marina Hotel számos visszatérő vendég számára „Otthon-otthon” lett.

A Marina egy 3 csillagos szálloda, amelyet egy tulajdonos család üzemeltet. Nyugodt légköréről, személyes kiszolgálásáról, barátságos, hosszú szolgálatot teljesítő személyzetéről és jó ételeiről ismert. 
A szálloda tágas, kellemes közösségi terekkel, hangulatos szobákkal, lenyűgöző kilátással, pompás kerttel és ésszerű szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Szintén kedvelheted...