Napa Mermaid 4*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa – Reggeli , félpanzió és teljes ellátás

Népszerű szolgáltatások

Ayia Napa egyik legszebb szállodája, a többszörösen díjazott Napa Mermaid Hotel & Suites deluxe szolgáltatásokkal és létesítményekkel Ayia Napa kozmopolita üdülőhelyének legkiváltságosabb helyén fekszik.

Kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a nyaraló néhány percre legyen a városközponttól, mégis közvetlenül a kristálytiszta vizekkel és Glyki Nero homokos strandjával szemben. (Görög öböl)

A Napa Mermaid Hotel & Suites egy stílusos, modern szálloda, amelyet teljesen újraterveztek, hogy mesés nyaralási környezetet teremtsenek. A pihenés és kényelem eme szentélyét a kiválóság és a barátságosság páratlan hírneve kíséri, amelyről a szálloda ismert. A Napa Mermaid Hotel & Suites modern, innovatív dizájnjával és korszerű létesítményeivel egyszerű, egyedülálló szálloda, amely a legmagasabb színvonalú hagyományos ciprusi vendégszeretettel várja a pihenés és a kényelem felejthetetlen nyaralását. A Napa Mermaid Hotel & Suites egy modern menekülés egy békés helyre.

A terület a sziget legszebb fehér homokos strandjaival büszkélkedhet, amelyek sziklás sziklák lánca között vannak elrejtve, amelyek sok kis öblöt alkotnak. Könnyen megközelíthető az összes főbb szórakozó- és bevásárlóhely, ez egy nagyszerű szálloda párok és családok számára modern felszereltséggel és ízlésesen berendezett szobák és lakosztályok. 

Szintén kedvelheted...