Pavlo Napa Beach Hotel 4*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa – Reggeli, félpanzió és All Inclusive

Népszerű szolgáltatások

Modern szálloda, ahol a barátságos és gondoskodó személyzet a személyes odafigyelést helyezi előtérbe, akik mindig a közelben vannak, hogy kiváló szolgáltatást és felejthetetlen nyaralást kínáljanak a vendégeknek.


A 4 csillagos, családi kézben lévő Pavlo Napa Beach Hotel kiváló helyen (Nissi Beach) található Ayia Napában, Európa egyik legnépszerűbb üdülőhelyén. A szállodából közvetlenül elérhető a gyönyörű homokos öböl, ahonnan a Földközi-tenger kristálykék vizére nyílik kilátás, ahol a nyugalom és a szépség tökéletes összhangban van a természettel. Számos tevékenység és látnivaló séta távolságra található a szállodától.

A Pavlo Napa Beach Hotel két épületből áll. Mind a 147 szoba (oldalsó kilátással a tengerre és a szárazföldre) teljesen fel lett újítva, és egy 4 csillagos üdülőhely minden kényelmét kínálja. Minden szoba modern stílusban, világos textúrákkal és modern bútorokkal berendezett.

Szintén kedvelheted...