NissiBlu Beach Resort 5*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Ayia Napa  – Reggeli, félpanzió, teljes ellátás és All Inclusive

Népszerű szolgáltatások

Merüljön el a luxusban a NissiBlu Beach Resortban, amely az idilli Nissi strandon található Cipruson. Az ötcsillagos üdülőhely a kiváló szolgáltatást, a csúcsminőségű létesítményeket és a lenyűgöző tengerparti környezetet ötvözi, hogy egyedülálló nyaralási élményt nyújtson.


Ciprus egyik legszebb és leghíresebb Nissibay-lagúnájára néző kilátás csak a kezdet. A luxus létesítmények, a lenyűgöző környezet, valamint a diszkrét és figyelmes kiszolgálás együttesen kínálja a nyaralást.

Az első benyomás mindig számít, és a lobby az első olyan terület, amelyet az üdülőhelybe való belépéskor lát és tapasztal. A modern kialakítású lobbiban a vendégek szocializálódnak, találkozhatnak régi barátokkal, új barátokat szerezhetnek és megtapasztalhatják az igazi vendégszeretetet.

Szintén kedvelheted...