Cavo Maris Beach Hotel 4*

Legnépszerűbb szállodai ajánlatok a Ciprusi tengerparti esküvőkhöz. Cipruson házasulandó Párjaink és a vendégeink ezeket a szállásokat kedvelték. A tengerparti esküvő ajánlatainkhoz válassza ki a kedvező szállását és írja meg nekünk. A Ciprusi szállásokhoz rendkívüli kedvezményeket csak a velünk szerződő házasulandó párjaink élvezhetik. A pontos árakról a tengerparti esküvő foglalását követően tájékoztatunk minden kedves házasulandó Párt.

Protaras – Reggeli, félpanzió, teljes ellátás és All Inclusive

Népszerű szolgáltatások

Többszörösen díjazott, népszerű tengerparti szálloda Protaras kiváltságos, érintetlen és csendes tengerparti részén.

Szép helyen található, pálmafákkal körülvéve, hatalmas füves pázsit területtel , gyönyörű, gondozott kertek között, amelyek egy biztonságos strandig futnak le finom aranyhomokkal és kék kristálytiszta tengervízzel. A strand kék zászlót kapott.

Az egész koncepciót úgy tervezték, hogy a tágas vidéki hangulatot kölcsönözze, bár sétatávolságra van az üdülőhely központjától.

2 perc sétára további 2 kisebb, de gyönyörű homokos strand található. A híres „Fig Tree Bay” strand az üdülőközpont központjában található, körülbelül 1,5 km-re az úton (15 perc séta). Szupermarketek, éttermek, bárok, üzletek, kávézók stb. találhatók a közelben és gyalogosan is. Különféle nagyon érdekes látnivalók is találhatók a közelben, amelyeket érdemes meglátogatni.

A Cavo Maris Beach Hotel által kínált létesítmények, kényelmi szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások gazdag választéka, a szolgáltatások kivételes minősége, a kiváló ételek, a barátságos személyzet és a friss, tiszta és meleg családias légkör. Az  Ön elvárásainak és design-ízlésének megfelelően van megszervezve, de mindent megad, ami ahhoz kell, hogy nyaralása a legélvezetesebb legyen.

Szintén kedvelheted...